Mondhygiënist Deventer

Wil jij graag kennismaken met een mondhygiënist Deventer? Wij zijn 123 Tandartsen en Orthodontie een tandartspraktijk in Deventer en wij verwelkomen je graag als nieuwe patiënt.

Je kan je direct inschrijven bij onze tandartspraktijk via onze website.

Onze missie


Wij geloven in het belang van gezonde, witte tanden. Zozeer zelfs dat we 123 tandarts en orthodontie hebben opgericht. Ons doel is om mensen te leren hoe ze hun tanden wit en gezond kunnen houden. Sommige mensen hebben onze service gewoon nodig. Een betaalbare, kundige mondhygiënist die routinecontroles of algemene tandheelkunde aanbiedt.

Onze website biedt wat informatie over de voordelen van deze diensten of als je ons wilt inhuren als jouw persoonlijke tandarts, bezoek dan de pagina met al onze contactgegevens, inclusief adres, telefoonnummer, e-mailadres, enz. Kom vandaag nog langs om te beginnen met het houden van je tanden gezond vandaag!

Onze kwalificaties


We gaan graag elke dag naar ons werk omdat we zoveel mensen kunnen helpen zich beter te voelen. Hygiëne is meer dan alleen routinematige reiniging – het is iemands hulp zijn wanneer ze dit het meest nodig hebben.

Onze ervaring


Mondhygiëne is al meer dan 10 jaar ons vak. Gaandeweg hebben we geleerd dat de juiste poetstechnieken het verschil maken. Dat geldt ook voor regelmatige controles bij ons kantoor. Daarom werken we er hard aan om deze kennis te delen met patiënten uit alle lagen van de bevolking. Mensen van alle achtergronden kunnen er baat bij hebben om te leren hoe ze hun tanden goed moeten poetsen, hun tandenborstel moeten schoonmaken en in het algemeen goede mondhygiënegewoonten aanhouden. En of het nu 3 of 30 jaar geleden is dat jouw laatste schoonmaakbeurt heeft plaatsgevonden, 10 of 20 jaar verder is het niet te vroeg om een ​​nieuwe afspraak te maken. Mis deze kans niet!

Ervaring

Hoe we gelijke tred houden met de huidige trends in de tandheelkunde


Naarmate de markt verandert, verandert ook de tandheelkunde. Er zijn nu nieuwe technologieën beschikbaar, waarvan sommigen beweren dat ze een race naar de bodem in prijzen hebben veroorzaakt. Er moet echter meer worden gedaan voor de veiligheid van patiënten. Overheden moeten normen vaststellen om de kwaliteit van het werk van artsen en hun klinieken te reguleren. Dat gezegd hebbende, er zijn veel manieren waarop we proberen op de hoogte te blijven van veranderingen binnen ons vakgebied.

Waarom kiezen voor deze mondhygiënist in Deventer?

123 Tandartsen en Orthodontie is een moderne tandartspraktijk gevestigd in Deventer. Naast onze diensten bieden we ook orthodontie Deventer, deze diensten worden door ons professioneel uitgevoerd en zorgen wij ervoor dat ieder klant tevreden naar huis gaat.

  • Moderne apparatuur
  • Alle tandzorg onder één dak
  • Tandartsen met veel ervaring in het behandelen van kinderen, volwassenen, ouderen en mensen met angst
  • Geen wachtlijsten

Zo belangrijk is goede mondhygiëne

Helaas kan je met je tandenborstel niet overal bij. Daarom is het verstandig om regelmatig je tanden te poetsen, flossen, stoken en spoelen.

Gaatjes vullen of een wortelkanaalbehandeling wil je natuurlijk het liefste voorkomen, maar als het toch nodig is, kunnen wij je hierbij helpen.

mondhygiëne

Waarvoor kun je terecht bij een mondhygiënist Deventer?

De Deventer mondhygiënist behandelt vele soorten gebitsklachten.

  • Als je regelmatig last hebt van tandsteen.
  • Als je regelmatig last hebt van gaatjes.
  • Als je last hebt van een vieze smaak of slechte adem.
  • Als je verkleurde tanden hebt.
  • Als je last hebt van bloedend tandvlees.
  • Als je een gevoelig gebit hebt.

Buiten de bovengenoemde punten zijn er nog veel meer problemen waarvoor je bij onze mondhygiënist Deventer terecht kunt.

Wat zijn de tarieven?

Mocht je willen weten wat de tarieven zijn voor onze mondhygiëne in Deventer kun je dit altijd even navragen bij de mondhygiënist(e) van dienst.

Maak gelijk een afspraak

Ben jij op zoek naar goede mondzorg door een ervaren tandarts? Wij nemen nieuwe patiënten aan. Schrijf je nu in!