tanden bleken Deventer

Welkom bij tanden bleken Deventer, want als het gaat om tandheelkundige gezondheid, denken veel mensen niet na over hoe hun tanden eruit zien. Tenzij ze een probleem hebben. Dit is echter niet de beste manier om je tanden in goede conditie te houden. Want hoewel je het misschien niet merkt, kan de verkleuring van je tanden door het eten van bepaald voedsel of door roken tot veel grotere problemen leiden als er niets aan wordt gedaan. Je tanden bleken in Deventer kan een uitstekende manier zijn om je glimlach er mooi uit te laten zien zonder dat er ingrijpende procedures nodig zijn, zoals veneers of kronen.

Meest betaalbaar


Je denkt misschien dat het bleken van tanden geen betaalbaar proces is, maar geloof het of niet, dat hoeft niet zo te zijn. Als u geïnteresseerd bent in de beste tanden bleken in Deventer tegen de meest betaalbare prijzen, dan is uw beste gok een kliniek hier in Deventer. Een van de landen waar het bleken van tanden bijvoorbeeld heel betaalbaar is, is Nederland.
Om u enige context te geven over het tandheelkundige zorgstelsel van dit land: voor volwassenen en kinderen van 18 jaar en ouder die geen medische of orthodontie behandeling nodig hebben.

Beste resultaten bij tanden bleken Deventer


Als u op zoek bent naar de beste en meest betaalbare behandelingen voor het bleken van tanden, dan is er geen betere plek om ze te krijgen dan bij 123 tandartsen en orthodontie. De tandheelkundige kliniek biedt zowel Zoom- als niet-Zoom-tandenbleekbehandelingen en een aantal andere cosmetische tandheelkundeprocedures om uw glimlach er geweldig uit te laten zien! Alle prijzen voor deze behandelingen zijn zeer concurrerend met wat u elders aantreft, maar de kwaliteit van de zorg lijdt er niet onder. Dus als je klaar bent om die geelgekleurde glimlach in te ruilen voor een perfecte witte, boek dan vandaag nog een afspraak bij tanden bleken Deventer.

Bespaar tijd thuis


De voordelen van het bleken van uw tanden is slechts een van de vele redenen waarom u ons kantoor zou moeten bezoeken. Het is een snelle en pijnloze procedure die snelle resultaten oplevert en uw glimlach tot wel negen tinten kan opfleuren. Het kan ook helpen bij de mondgezondheid door jarenlange opbouw van tandplak en tandsteen te verwijderen.

Onze schoonheidsspecialiste bij tanden bleken Deventer zal de mate van verkleuring beoordelen en uw tanden oplichten tot het best mogelijke niveau gezien de natuurlijke beperkingen van uw tanden. Een voordeel om het in het buitenland te laten doen, is dat we alles bieden wat je nodig hebt: tandartsbezoeken met verzekering, betaalbare tandheelkunde, personeel dat vloeiend Engels spreekt, zes dagen per week afspraken, frisse lucht, fietspaden en meer! Waar wacht je op? Kom vandaag langs!

Help vertrouwen op te bouwen


Of u nu uw uiterlijk wilt verbeteren of u zich gewoon beter wilt voelen, een behandeling voor het bleken van tanden kan een goed idee zijn. De eerste stap is het vinden van de juiste bleekmethode voor jou. Er zijn veel opties om uit te kiezen, maar een die veel mensen gebruiken en waarderen, zijn behandelingen bij tanden bleken Deventer.

Ze vereisen geen verwijdering van glazuur en hun effecten zijn zeer langdurig. Laserbehandeling is ook gemakkelijk en comfortabel omdat er geen risico’s aan verbonden zijn, zoals gevoeligheid, terugtrekkend tandvlees of tandbreuken die kunnen optreden bij andere methoden voor het bleken van tanden, zoals bleken. Als gevolg hiervan is deze methode tegenwoordig een van de meest populaire keuzes geworden als het gaat om het veranderen van geelachtig wit in heldere, zonder de onderliggende structuur van je mond te verstoren.

Tanden bleken in Deventer

Je tanden zijn je visitekaartje. Daarom is het fijn als ze er verzorgd uitzien. De een heeft nu eenmaal wittere tanden van nature dan de ander. Gelukkig is er voor de pechvogels een oplossing: gebit witter maken bij tanden bleken Deventer. Maak jouw tanden stralend wit door jouw tanden te bleken, dé uitkomst wanneer jij niet tevreden bent over de kleur van jouw gebit.

 • Natuurlijk wit gebit
 • Tandverkleuringen effectief verwijderen
 • Jouw tanden op een duurzame manier wit houden
 • Gegarandeerd 4 tinten lichter

Let op: helaas kunnen wij vullingen, kronen en bruggen niet witter maken met een bleekbehandeling. Deze elementen behouden hun huidige kleur omdat bleekmethodes geen effect hebben op kunstelementen.

Tijdens en na de behandeling

Ons advies is om tijdens de bleekbehandeling geen kleurstof houdende producten te consumeren. Dit kan het bleken negatief beïnvloeden en het eindresultaat verminderen. Wij raden aan om tijdens het bleken niet te roken en de volgende dranken en voeding te vermijden:

 • Rode wijn
 • Koffie en thee
 • Fruit en sappen met een hoge zuurgraad
 • Donkergekleurde frisdrank
 • Rode sauzen en rode curries (of andere etenswaren met veel kleur)

Het is afhankelijk van jouw leefgewoonten hoelang het resultaat zichtbaar is. Bij de meeste mensen is dit ongeveer één tot drie jaar. Hoe snel deze verkleuring plaatsvindt is voor iedereen verschillend. Je kunt de bleekbehandeling bij tanden bleken Deventer indien gewenst elk jaar herhalen.

Nazorg

Hoe lang je profijt hebt van de bleekbehandeling is afhankelijk van jouw leefgewoonte en staat dus niet vast. Roken en/of veel rode wijn drinken zijn voorbeelden die het resultaat beïnvloeden. Op basis van onze patiënten die het bleken al gedaan hebben, bleken mensen 1 tot 2 keer per jaar bij tanden bleken Deventer.

Wij raden je aan om tijdens het bleken te matigen met het gebruik van eten en drinken die zuur zijn en/of kleurstoffen bevatten. Voorbeelden hiervan zijn;

 • Rode wijn
 • Donkergekleurde frisdranken
 • Koffie en thee
 • Rode sauzen, mosterd, ketchup en ketjap
 • Zure fruitsoorten en sappen
 • Rookwaren
 • Drop
 • Bruine chocola

Uiteraard is het belangrijk dat je gedurende het bleekproces goed blijft stokeren en rageren. Voordat je het bleekbitje inkrijgt, poetst je jouw tanden. Na het dragen van het bleekbitje poetst je nogmaals jouw tanden, gebruik van tandpasta is hierbij niet nodig.

Tips voor langetermijnverzorging:

 • Zorg voor een goede mondhygienie!
 • Poets 2 keer per dag voor 2 minuten aan de hand van de instructie van onze mondhygienist Deventer.
 • Stoker of rager minimaal 1 keer per dag tussen jouw tanden.
 • Reinig ook 1 of 2 keer per dag jouw tong met een tongschraper.
 • Bezoek de tandarts 2 keer per jaar en afhankelijk van ons advies ook de mondhygienist.